Op 27 mei 2019, werd Valentijn Sanders een vaste bewoner van Meerdijk.
En dat is niet onopgemerkt gebleven. Valentijn heeft veel meegemaakt en veroorzaakt. Door zijn laatste plan is hij inmiddels in de gevangenis belandt, waardoor Valentijn op 29 september 2020 (voorlopig) voor het laatst te zien was in Meerdijk.

castfoto GTST seizoen 30
Vincent Visser als Valentijn in GTST Sanders

Valentijn Sanders

 

Valentijn Sanders is een bad boy, maar ook een allemansvriend. Hij weet zich innemend te presenteren, maar kan iemand ook keihard laten vallen. Hij is een rasechte flirt, maar zet zichzelf op de eerste plaats. Omdat hij is zoals hij is, kan het gebeuren dat hij weleens te ver gaat als hij een grap met iemand uithaalt.

Valentijn houdt van uiterlijk vertoon, ziet er altijd tiptop uit. In zijn contacten met anderen is hij best kieskeurig. Hij wil zich eigenlijk alleen inlaten met mensen die hem iets te bieden hebben, losers daar heeft hij niets mee. Valentijn is laid-back, maar kan ook initiatieven ontplooien. Hij is een charmeur, maar met een donkere kant. Niet zo gek, gezien zijn afkomst. Valentijn is de zoon van Charlie Fischer en Nick Sanders. De laatste is de zoon van Ludo Sanders en een machtig zakenman die momenteel een celstraf van twintig jaar uitzit vanwege de daden van zijn vader. Valentijn is daarom voornamelijk opgegroeid bij zijn moeder en oma, Barbara Fischer, die op Curaçao een B&B runt. Valentijn heeft zich daar zo in de nesten gewerkt dat hij moet vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas Sanders in Meerdijk.

Wat er werd geschreven over mijn rol als Valentijn:
Story
Televizier
nu.nl
RTL Boulevard

Maak een Gratis Website met JouwWeb