Welkom op de website van

Vanaf 27 mei is Valentijn Sanders een vaste bewoner van Meerdijk.
Op 26 augustus start, na de zomerstop, het 30ste seizoen van GTST! Hieronder de castfoto van dit seizoen, met Valentijn!

castfoto GTST seizoen 30
Vincent Visser als Valentijn in GTST Sanders

Valentijn Sanders

 

Valentijn Sanders is een bad boy, maar ook een allemansvriend. Hij weet zich innemend te presenteren, maar kan iemand ook keihard laten vallen. Hij is een rasechte flirt, maar zet zichzelf op de eerste plaats. Omdat hij is zoals hij is, kan het gebeuren dat hij weleens te ver gaat als hij een grap met iemand uithaalt.

Valentijn houdt van uiterlijk vertoon, ziet er altijd tiptop uit. In zijn contacten met anderen is hij best kieskeurig. Hij wil zich eigenlijk alleen inlaten met mensen die hem iets te bieden hebben, losers daar heeft hij niets mee. Valentijn is laid-back, maar kan ook initiatieven ontplooien. Hij is een charmeur, maar met een donkere kant. Niet zo gek, gezien zijn afkomst. Valentijn is de zoon van Charlie Fischer en Nick Sanders. De laatste is de zoon van Ludo Sanders en een machtig zakenman die momenteel een celstraf van twintig jaar uitzit vanwege de daden van zijn vader. Valentijn is daarom voornamelijk opgegroeid bij zijn moeder en oma, Barbara Fischer, die op Curaçao een B&B runt. Valentijn heeft zich daar zo in de nesten gewerkt dat hij moet vluchten. Hij roept de hulp in van zijn neef Lucas Sanders in Meerdijk.