Kruimeltje

In het voorjaar van 2010 deed ik voor de grap mee aan "Wie wordt Kruimeltje".

Een vriendje van me had zich opgegeven voor de zoektocht naar Kruimeltje (voor de musical en tv-serie) en vroeg of ik en mijn broer ook mee wilden gaan naar de audities in Amsterdam.
Dat leek ons wel leuk en zo zijn we naar Amsterdam vertrokken.

Voor mijn eerste auditie moest ik een monoloog (stukje tekst) uit mijn hoofd leren en ik moest een liedje zingen. Alles werd opgenomen voor het televisie programma wat ze van de zoektocht gingen maken.
Tot grote verbazing van mezelf en de mensen die ik ken was ik door naar de volgende ronde, in het Efteling theater. In die periode heb ik veel liedjes moeten oefenen en teksten moeten leren, want de ene na de andere ronde ging ik door.
Het was ontzettend leuk om te doen met al die jongens. We kregen zelfs Workshops in dansen, zingen en acteren. Ik wist niet dat ik al deze dingen zo leuk zou vinden.

Helaas viel ik in de laatste ronde in het Efteling theater af. Maar ik was er wel trots op dat ik van de honderden jongens bij de laatste 18 Kruimeltjes hoorde.

Door dit hele avontuur heb ik me ingeschreven bij een castingbureau.
Ik had de smaak te pakken!

Kijk hier de uitzending van 5 juni 2010, de uitzending waarin de laatste 18 Kruimeltjes strijden voor een plaatsje bij de laatste 10 en ik dus helaas afviel.

Bron: Telegraaf, 26 maart 2010

Maak een Gratis Website met JouwWeb