Streetcredits

Maart 2021, In het programma STREETCREDITS van NPO Zapp nemen wij, Niek, Gio en ik het tegen elkaar op in allerlei bizarre opdrachten.
Alle hilarische afleveringen zijn terug te zien op het YouTube kanaal van NPO Zapp.

Drunk History

3 juni en 6 juni (2019) te zien op Comedy Central, de aflevering van Drunk History waarin ik René Secretan speel, de moordenaar van Vincent van Gogh!

Verborgen verhalen

Februari 2019, Aflevering Vanessa van Verborgen verhalen. In deze aflevering speel ik de rol van Stan.
De aflevering kan je HIER terugkijken!

Te gast bij de radio-uitzending van Riza op NPO 1, 24 november 2018

Gastacteur op het filmkamp van Jut & Jul, augustus 2018

https://www.zorgselect.nl/actueel/bn-er-vincent-visser-bezoekt-reggesteyn-tijdens-week-van-zorg-en-welzijn-983

Presentatie op een school t.b.v. de week van zorg en welzijn, maart 2018

Een eigen nummer gemaakt! - 10k

Op woensdag 15 augustus 2018 heb ik mijn eerste nummer uitgebracht op mijn YouTube kanaal. Het nummer 10K heb ik gemaakt om mijn abonnees te bedanken, dat ze mijn kanaal waarderen.
Crayflex (producer) en Quinten Pool (Edit) en Gio (gastrol) hebben er mede voor gezorgd dat het een heel gaaf nummer met video is geworden.

 

Voetballen met het team van Creators FC voor het goede doel, 2018 - ...

Creators FC is het kanaal van het officiële voetbalteam van bekende Nederlandse YouTubers. Op het kanaal van Creators FC zie je samenvattingen van de wedstrijden die wij spelen en interviews met de YouTubers. Het Instagram account van Creators FC houd je op de hoogte waar en wanneer wij spelen. Leuk als je een keer komt kijken!

Brugklas Improvisatie show

Met Brugklastv hebben we online een leuke improvisatieshow opgenomen. De kijkers bedenken scènes die wij moeten spelen. Vervolgens geven de andere Brugklassers tijdens ons spel een emotie aan, die wij vervolgens in ons spel moeten gebruiken. Dit was super leuk om te doen!

GoDo

In september 2018 heb ik samen met Sonia opnames gehad voor GoDo.
GoDo helpt met een gezonde leefstijl: goede voeding, meer bewegen en meer ontspannen. Het programma is ontwikkeld samen met kinderen.

Op de site van GoDo kun je meer hierover lezen en je opgeven voor de 21 dagen challenge. Je krijgt dan iedere dag een mailtje, waarin Sonia en ik een opdracht aan je uitleggen. Voor een voorbeeld van zo'n opdracht klik je op de foto's hiernaast. Klik HIER om naar de site van GoDo te gaan!

Artikelen op het web:

Maak een Gratis Website met JouwWeb